Wegens COVID-19 nemen wij maatregelen die impact hebben op onze dienstverlening. Klik hier voor alle informatie.

3D-handscanner Trimble DPI-8

  • Artikelnummer: 126841 |
  • Merk:
3D-handscanner Trimble DPI-8

Prijs op aanvraag

Omschrijving 3D-handscanner Trimble DPI-8

Omschrijving 3D-handscanner Trimble DPI-8

Zoek je een voordelige en handzame 3D-scanner? Dan is er nu iets nieuws op de markt: de DPI-8. De opvolger van de succesvolle DPI-7 is de eerste 3D-handscanner die onder de merknaam Trimble op de markt wordt gebracht.

 

Compacte en lichte 3D-scanner

Het slepen met een laptop, statief en tal van kabels is met de aanschaf van de DPI-8 definitief verleden tijd! Deze 3D-scanner combineert namelijk alles in één handzaam apparaat. De DPI-8 is dan ook compact en vederlicht. Je houdt hem gewoon in je ene hand, scant de omgeving en je ziet dat de driedimensionale beelden direct worden weergegeven op het grote scherm van de tablet. Moeilijk bereikbare plaatsen, waar scannen voorheen onmogelijk was, liggen nu daadwerkelijk binnen handbereik!

 

3D-handscanner met de allernieuwste techniek

De DPI-8 van Trimble is helemaal klaar voor de toekomst. Deze 3D-handscanner is namelijk voorzien van de allernieuwste snufjes. Zo heeft hij nu een tablet met een beelddiagonaal van maar liefst 8 inch, dus je hebt een nog beter zicht op je werkzaamheden. Omdat de meegeleverde software draait op het meest gebruikte besturingssysteem voor tablets Android kan iedereen er direct mee uit de voeten. Alle scans komen razendsnel op je computer binnen via USB, WiFi en zelfs 3G.

 

Gemakkelijk te bedienen 3D-scanner

De DPI-8 is zo ontworpen, dat iedereen er onmiddellijk mee aan de slag kan. Als je met een videocamera overweg kunt, zul je ook geen enkele moeite hebben met de bediening van deze 3D-handscanner. Dit apparaat biedt dan ook een eindeloze opsomming aan toepassingen. Niet alleen professioneel gebruik in de bouw behoort tot de mogelijkheden, maar we komen de Trimble DPI-8 overal tegen waar behoefte is aan driedimensionale beelden. Zo wordt de 3D-handscanner al succesvol ingezet door de recherche. Ook valt te denken aan bedrijven die modellen maken met een 3D-printer.

 

De 3D-handscanner, hoe werkt het?

Het werken met de DPI-8 3D-handscanner is kinderlijk eenvoudig. Je gaat met de scanner door de ruimte waarvan jij een driedimensionaal model wil hebben. Loop gerust rond, want stilstaan is absoluut niet nodig! Vervolgens zie je het beeld op de tablet realtime van geel naar groen gaan, als teken dat de scan is geslaagd. De beelden, waarvan je maar liefst vijfduizend op het interne geheugen van de tablet kunt opslaan, kunnen worden opgeslagen in gangbare formaten. Vervolgens kun je de 3D-modellen gemakkelijk op je PC bewerken met bijvoorbeeld het gratis te downloaden CloudCompare.

 

Specificaties 

 

Beelddiagonaal

8 inch

 

Afmetingen tablet

20 x 24 x 6 cm

 

Geheugen

16 GB intern, 32 GB USB

 

Bestandformaten

DP, PTS, PTX, PLY

 

Sensorbereik

60 - 500 cm

 

Werktemperatuur

5 - 40º C

 

Gewicht

< 1 kg

default default

Vraag over dit product?

Neem contact op

088 - 13 43 600

Stuur een WhatsApp

Beoordelingen

Deel je ervaring met dit product

Niet goed Uitstekend
default default

Vraag over dit product?

Neem contact op

088 - 13 43 600

Stuur een WhatsApp

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600