Wegens COVID-19 nemen wij maatregelen die impact hebben op onze dienstverlening. Klik hier voor alle informatie.

Nieuwe betaalmogelijkheden in de webshop

Geschreven door Ronald 10-01-2020 0 Reacties

Het betalen in de webshops van Visser Assen is nu nog een stukje eenvoudiger gemaakt. Vanaf nu is het namelijk eveneens mogelijk om te betalen met behulp van je creditcard of met een PayPal-account.

 

Extra betaalmogelijkheden bij Visser Assen

 

Betalen via creditcard voor extra vertrouwen

Een van de nieuwe betaalmethoden in onze online webshop is het betalen via creditcard. Het betalen via creditcard is na iDEAL de meest gebruikte betaalmethode in ons land. Door te betalen met behulp van een creditcard geniet je als klant extra bescherming.

 

Maar liefst 59 procent van de Nederlanders is in het bezit van een creditcard, waarvan de creditcards van de bedrijven Visa en MasterCard verreweg het meest in trek zijn. Deze creditcards hebben een gemiddeld kredietlimiet van 2500 euro. Het grote voordeel van het betalen via een creditcard is dat je met een online betaling met behulp van een creditcard de mogelijkheid hebt om het aankoopbedrag terug te boeken.

 

PayPal werkt als online portemonnee

Een andere nieuwe betaalmethode in onze webshop is het betalen via PayPal. PayPal is een betaalmethode die werd ontwikkeld door Tesla-baas Elon Musk en kun je in feite beschouwen als je online portemonnee. Het tegoed van je PayPal-account kun je eenvoudig opwaarderen vanaf je bankrekening of een creditcard. Vervolgens kun je met het tegoed je online aankopen bij Visser Assen snel en gemakkelijk afrekenen.

 

PayPal staat wereldwijd bekend als een makkelijke en veilige manier om online aankopen af te rekenen. Je hoeft je namelijk slechts één keer te registreren. Bovendien geniet ook hier de gebruiker van volledige aankoopbescherming. En dat betaalt wel zo prettig.

 

iDEAL nog altijd de populairste betaalmethode

In Nederland is betalen via iDEAL nog altijd verreweg de populairste betaalmethode. Kies je voor betalen met behulp van iDEAL, dan kom je in het eigen vertrouwde scherm van je bank terecht. Vervolgens kun je het verschuldigde bedrag snel en gemakkelijk overmaken via internetbankieren. Niet alleen via een vaste verbinding, maar ook via de betaalapp op je smartphone of tablet.

 

Bancontact is dé betaalmethode voor België

Belgen hebben hun eigen variant bedacht op het Nederlandse iDEAL-systeem. Met behulp van Bancontact kom je eveneens terecht in de vertrouwde betaalomgeving van je huisbank. Ook hier kun je snel via een vaste computer of een mobiele telefoon het totaalbedrag naar ons overmaken. En dat werkt wel zo veilig.

 

Vooruitbetalen via proforma factuur behoort eveneens tot de mogelijkheden

Heb je niet de mogelijkheid tot internetbankieren, PayPal of betalen via creditcard? Dan is het bij ons bovendien mogelijk om vooruit te betalen. In dit geval krijg je keurig van ons een proforma factuur met hierop het verschuldigde bedrag vermeld. Dit eindbedrag maak je naar ons over, waarna wij de bestelde goederen nadat wij akkoord hebben gekregen van de bank naar je zullen toesturen. LET OP! Het betalen via vooraf overmaken kan enkele dagen verwerkingstijd kosten!

Ook interessant
Nieuwe betaalmogelijkheden in de webshop

Nieuwe betaalmogelijkheden in de webshop

Ronald 10-01-2020 0
Het betalen in de webshops van Visser Assen is nu nog een stukje eenvoudiger gemaakt. Vanaf nu is het namelijk eveneens mogelijk om te betalen met beh...
Lees meer
DigPilot biedt onbegrensde mogelijkheden

DigPilot biedt onbegrensde mogelijkheden

Ronald 22-10-2019 0
  Visser Assen is al vele jaren dealer, leverancier en met name verhuurpunt van de DigPilot. Maar wat is is de DigPilot nu precies, en wat kun je e...
Lees meer
Trimble X7 3d-laserscanner: eenvoudig, intelligent en professioneel

Trimble X7 3d-laserscanner: eenvoudig, intelligent en professioneel

Ronald 07-02-2020 0
  In de moderne tijd, waarin alles maar sneller en simpeler moet, komt Trimble nu met een revolutionaire 3D-laserscanner. De X7 van Trimble is de m...
Lees meer

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600