Wegens COVID-19 nemen wij maatregelen die impact hebben op onze dienstverlening. Klik hier voor alle informatie.

Trimble X7 3d-laserscanner: eenvoudig, intelligent en professioneel

Geschreven door Ronald 07-02-2020 0 Reacties

Trimble introduceert de X7 | Visser Assen

 

In de moderne tijd, waarin alles maar sneller en simpeler moet, komt Trimble nu met een revolutionaire 3D-laserscanner. De X7 van Trimble is de meest intuïtieve scanner die op de markt verkrijgbaar is. In dit blogartikel stellen wij deze nieuwe laserscanner aan je voor.

 

Laserscanner Trimble X7 maakt scannen eenvoudiger

Trimble heeft de vele jaren ervaring en al hun opgebouwde kennis bij elkaar gevoegd om zo met de ultieme laserscanner op de markt te komen. De grote verscheidenheid aan innovatieve technieken en de speciale Perspective software staan garant voor de meest volledige en meest intuïtief te bedienen 3D-scanner aller tijden. Het scannen met de X7 is zo eenvoudig, dat zelfs een kind hiermee nog uit de voeten kan.

 

Met de X7 heeft de Amerikaanse topproducent Trimble een scanner geïntroduceerd die zeer breed inzetbaar is, waardoor je tot in het kleinste detail razendsnel complete projecten kunt scannen. Targets zijn met de Trimble X7 overbodig geworden en dankzij de automatische registratie kun je direct in het veld controleren of de dataset volledig is. Dit komt met name uitermate goed van pas op moeilijk te bereiken plaatsen of wanneer de veiligheid van belang is. Bovendien kun je met de X7 geheel probleemloos donkere of reflecterende objecten scannen. Conclusie: de X7 3D-scanner van Trimble is eenvoudig, intelligent en professioneel.

 

Eenvoudig scannen met de X7 van Trimble

Trimble heeft de X7 ontworpen met de eindgebruiker in het achterhoofd. De intuïtieve bediening staat garant voor optimaal gebruiksgemak tijdens het uitvoeren van een breed scala aan scantoepassingen. Bovendien komt de X7 standaard met de bejubelde Perspective software. Dit pakket is zowel intuïtief als gebruiksvriendelijk, waardoor niet alleen het maken, maar ook het bekijken en controleren van je scans kinderlijk eenvoudig wordt. Desondanks weegt deze uiterst slimme laserscanner nog geen 6 kilo, waardoor de X7 van Trimble zeer gemakkelijk is te vervoeren.

 

De Trimble X7 is een intelligente 3D-laserscanner

Een van de technische hoogstandjes van deze revolutionaire scanner is het nieuwe X-drive systeem. Deze nieuwe techniek van Trimble zorgt ervoor dat de X7 geheel automatisch weet te kalibreren. Het voordeel hiervan is dat iedere uitgevoerde scan 100 procent accuraat is uitgevoerd. Bovendien hoef je de scanner niet meer bij ons in te leveren voor een jaarlijkse kalibratie.

 

Slim is ook dat de X7 van Trimble zichzelf waterpas kan stellen tot een hoek van 45°. Hierdoor wordt de parallax tussen de scans en de afbeeldingen automatisch geminimaliseerd. Waar ze van Trimble  eveneens over hebben nagedacht, is de automatische scanregistratie. Dat is handig, want kun je tijdens het scannen gewoon je aantekeningen bekijken. Voor het verlaten van het even de geregistreerde scans checken, en je bent verzekerd van een volledige verzameling aan benodigde gegevens.

 

Professioneel scans maken met de X7 van Trimble

De nieuwste laserscanner van Trimble is niet alleen intelligent en eenvoudig, de X7 is bovendien een professionele 3d-scanner. Hiervoor heeft deze Amerikaanse fabrikant goed geluisterd naar de vele gebruikers van hun scanners, en zo de X7 geheel afgestemd op de diverse arbeidscondities en toepassingen. Zo kun je deze nieuwe laserscanner dankzij de beschermingsgraad van IP55 rustig een poosje buiten in de regen laten staan. Bovendien zorgt de EDM ervoor dat je zonder problemen donkere of reflecterende oppervlakten kunt inscannen.

 

Ook handig: de puntenwolken kun je in verschillende bestandsformaten exporteren, waaronder onder andere E57, RCP, Civil3D, POD en PTX. Bovendien kunnen de gebruikers van de X7 gebruikmaken van Trimble RealWorks, Business Center en SketchUp.

 

De Trimble X7 biedt je het beste uit verschillende werelden

Wie op zoek is naar een nieuwe 3D-laserscanner, kan deze zoektocht nu eindelijk staken. Want de X7 van Trimble is een revolutionaire laserscanner. Hij is intelligent, eenvoudig, professioneel en compact.

 

Enthousiast geworden over de X7 van Trimble? Bekijk productpagina ►

 

Nog niet overtuigd? Bekijk de productvideo!

Ook interessant
Nieuwe betaalmogelijkheden in de webshop

Nieuwe betaalmogelijkheden in de webshop

Ronald 10-01-2020 0
Het betalen in de webshops van Visser Assen is nu nog een stukje eenvoudiger gemaakt. Vanaf nu is het namelijk eveneens mogelijk om te betalen met beh...
Lees meer
DigPilot biedt onbegrensde mogelijkheden

DigPilot biedt onbegrensde mogelijkheden

Ronald 22-10-2019 0
  Visser Assen is al vele jaren dealer, leverancier en met name verhuurpunt van de DigPilot. Maar wat is is de DigPilot nu precies, en wat kun je e...
Lees meer
Trimble X7 3d-laserscanner: eenvoudig, intelligent en professioneel

Trimble X7 3d-laserscanner: eenvoudig, intelligent en professioneel

Ronald 07-02-2020 0
  In de moderne tijd, waarin alles maar sneller en simpeler moet, komt Trimble nu met een revolutionaire 3D-laserscanner. De X7 van Trimble is de m...
Lees meer

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600