Wegens COVID-19 nemen wij maatregelen die impact hebben op onze dienstverlening. Klik hier voor alle informatie.

3D-laserscanner Trimble TX5

  • Artikelnummer: 126016 |
  • Merk:
-7% 3D-laserscanner Trimble TX5

Prijs op aanvraag

  • Razend snel
  • Hoge resolutie
  • Eenvoudig in gebruik
Doordachte techniek 
Hooge resolutie

Omschrijving 3D-laserscanner Trimble TX5

Omschrijving 3D-laserscanner Trimble TX5

Zoek je een laserscanner met een scherpe prijsstelling? Dan is de TX5 3D-laserscanner van Trimble een uitstekende oplossing!

 

Razendsnelle 3D-scanner

Was men voorheen dagen bezig om een gedetailleerde 3D-tekening te maken, met de TX5 van Trimble gaat dit nu sneller dan ooit tevoren. Deze 3D-laserscanner meet maar liefst 976.000 punten per seconde. Dat zijn meer dan 58 miljoen punten per minuut, een absoluut record! Alles binnen een bereik van maar liefst 120 meter wordt geregistreerd. Hiermee kan de TX5 dus nog meer waarnemen dan het menselijk oog.

 

Laserscanner met uiterst hoge resolutie

De resolutie van deze 3D-laserscanner is fenomenaal. Dankzij de resolutie van maar liefst 70 megapixels is deze vele malen scherper dan de allerduurste consumentencamera. Hiermee worden uiterst gedetailleerde en fotorealistische kleurenbeelden gecreëerd, wat ideaal is voor onder andere bouwkundige en industriële toepassingen. Zelfs voor forensisch onderzoek wordt de Trimble TX5 gebruikt.

 

Zeer compacte 3D-laserscanner

Ondanks de vele mogelijkheden en toepassingen, is de TX5 maar een bescheiden instrument. Hij meet slechts 240 bij 200 bij 100 millimeter! Hiermee neemt deze 3D-laserscanner nauwelijks meer plaats in dan een kladblok en tekenpotlood. Ook het gewicht is met slechts vijf kilogram uiterst bescheiden te noemen. Je neemt de TX5 dus overal mee naartoe! Met behulp van de ingebouwde WiFi-chip kunnen alle beelden razendsnel worden verstuurd naar iedere computer. Ook kunnen de scanresultaten worden opgeslagen op een kleine SD-kaart. Vervolgens kun je de beelden met diverse 3D CAD-programma’s bewerken.

 

default default

Vraag over dit product?

Neem contact op

088 - 13 43 600

Stuur een WhatsApp

Beoordelingen

Deel je ervaring met dit product

Niet goed Uitstekend
default default

Vraag over dit product?

Neem contact op

088 - 13 43 600

Stuur een WhatsApp

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600