Wegens COVID-19 nemen wij maatregelen die impact hebben op onze dienstverlening. Klik hier voor alle informatie.

Uitzetten wordt kinderspel met de uitzetrobot

Uitzetten wordt kinderspel banner

 

Met de eenpersoonsuitzetrobot kunt u gemakkelijk uw gehele bouwproject uitzetten, inmeten en bewerken. En dat waar en wanneer u maar wilt, rechtstreeks in AutoCAD.
Het leren werken met de uitzetrobot is werkelijk kinderspel. In slechts één dag heeft u al
precies door hoe het werkt en na een week gebruiken in de praktijk wilt u nooit meer zonder. En daar hoeft u echt geen maatvoerder of landmeter voor te zijn.

 

Dankzij de uitzetrobot kunt u bovendien veel kosten besparen. Alles kan namelijk door slechts één persoon worden gedaan. Het maatvoeringsproces wordt eveneens een stuk gemakkelijker en sneller, omdat u niet langer afhankelijk bent van derden of een goede werkvoorbereiding op kantoor. Bewerkingen kunnen namelijk ook realtime en rechtstreeks in AutoCAD op de bouwplaats worden gedaan. U kunt bovendien gewoon met de tablet in de cloud werken: zo heeft u dus altijd en overal toegang tot uw tekeningen en bestanden.

 

Al meer dan 500 aannemers in Nederland en België zijn u voorgegaan; zij werken al met de
uitzetrobot van Visser Assen. Om te bewijzen dat onze uitzetrobot ook voor u het verschil kanmaken, geven wij graag een demonstratie op uw bouwlocatie.
 

 

Download de folder

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600