Werkdagen <15.00 besteld, dezelfde dag nog verzonden

  Professioneel en persoonlijk advies

Al meer dan 40 jaar dé specialist 

3D-laserscanning

Zoek je producten voor 3D-laserscanning, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Zowel als het gaat om de aanschaf van een 3D-laserscanner als om de huur van een scanner kun je bij Visser Assen terecht. Bovendien leveren wij een breed scala aan zogenoemde spheres, statieven en andere accessoires voor 3D-laserscanners.

Wat je ook zoekt met betrekking tot een 3D-laserscanner, wij kunnen het voor je leveren. Alles om deze nieuwe techniek tot een succes te maken kun je bij ons vinden.

 

3D-laserscanner: kopen of huren?

Je kunt bij ons terecht voor aanschaf van een 3D-laserscanner. Voor advies over welke scanner het beste past bij jouw werkzaamheden kun je contact opnemen met één van onze productspecialisten. Daarnaast kun je ook voor het huren van een 3D-laserscanner bij ons terecht. Of dit nu voor een dag is of voor een langere periode.  De laserscanner wordt compleet verhuurd, inclusief 2 sphere sets en carbon spindelstatief. Over de mogelijkheden van huren van een 3D-laserscanner kun je informatie opvragen bij onze productspecialisten. 

 

Statieven, Spheresets en accessoires voor 3-D laserscanners

Naast 3D-laserscanners hebben wij een ruim aanbod aan statieven, spheres, targets en andere accessoires voor je 3D-laserscanner. Of je nu op op zoek bent naar een standaard licht statiefje of juist naar een zwaar en hoog statief, je vindt het op onze site. Ook is er een ruim assortiment spheresets, targets, markeeraccessoires en andere hulpstukken te vinden.

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600