Werkdagen <15.00 besteld, dezelfde dag nog verzonden

  Professioneel en persoonlijk advies

Al meer dan 40 jaar dé specialist 

Land2Map tablet & software

  • Artikelnummer: Land2Map |
  • Merk: Land2Map
Land2Map tablet & software

Prijs op aanvraag

Vraag eenvoudig de prijs op via de 'Aanvraag'-button of door te bellen naar 088 13 43 600

 

AutoCAD logo bij Land2MapRealtime in AutoCAD werken op iedere denkbare locatie
De totale meetoplossing
Geschikt i.c.m. (bijna) alle merken
Eenvoudig koppelen, dankzij Bluetooth

Omschrijving Land2Map tablet & software

Omschrijving Land2Map tablet & software

Met Land2Map wordt meten en uitzetten nog eenvoudiger. Dankzij de meegeleverde, robuuste tablet van Panasonic is het nu mogelijk realtime en direct in AutoCAD te werken op iedere denkbare locatie.

 

Unieke software-oplossing

Land2Map is een unieke software-oplossing op een touchscreen-tablet. Bijna alle merken en typen Total Stations en GPS zijn geschikt voor Land2Map en kunnen eenvoudig met bluetooth worden gekoppeld. Meten en uitzetten wordt vele malen sneller, eenvoudiger en duidelijker.

 

Land2Map als totaalmeetoplossing

Land2Map is de totaaloplossing voor alle meetwerkzaamheden. Het vereenvoudigt de manier van vastleggen en modelleren van gegevens in het veld. De achtergrondkaart, de tekening, de landmeetkundige elementen – alles verschijnt real-time op de tablet, in AutoCAD met de juiste symbolen en lijnen in de juiste laag. Bovendien maakt Land2Map het mogelijk punten, assen, polylijnen en hellingen direct uit te zetten. Gewijzigde situaties of bijzonderheden kunnen realtime worden gesignaleerd, met de mogelijkheid om deze later te herzien en te wijzigen.

 

Ook voor revisietekeningen en netwerkdetectie

Land2Map maakt het mogelijk om een GPS (en/of Total Station) simultaan aan een kabeldetector te koppelen. Hierdoor kan zowel de detectie-informatie als
zijn automatische transmissie naar de AutoCAD-tekening op de tablet worden opgenomen. Deze methode van netwerkopname biedt dus een grotere flexibiliteit en een snellere uitvoering.

 

Land2Map is geschikt voor (bijna) alle merken

Het unieke aan Land2Map is dat deze software-oplossing werkt met bijna denkbare merken. Dus niet alleen onze instrumenten van Trimble en Spectra Precision, maar ook met die van Leica, Topcon en Sokkia. Meer informatie over Land2Map en praktijkvoorbeelden vind je hier.

 

Staat uw merk er niet tussen, neem dan even contact met ons op. Dan kijken wij voor u na of uw merk compatibel is met Land2Map.

Logo's 3 voor Land2MapLogo's voor Land2Map Logo's 2 voor Land2Map

default default

Vraag over dit product?

Neem contact op

088 - 13 43 600

Video's

Beoordelingen

Deel je ervaring met dit product

Niet goed Uitstekend
default default

Vraag over dit product?

Neem contact op

088 - 13 43 600

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600